Nieuws

FD Houtbewerking op maat blijft sponsor

Net buiten Elburg aan de Zuiderzeestraatweg richting Doornspijk is dit ambachtelijke bedrijf gevestigd. Houtwerking is natuurlijk een ruim begrip. Frank van Dragt vertelt graag over zijn vak. In de werkplaats staan werkelijke alle soorten houtbewerkingsmachines die je maar kunt bedenken. Van Dragt is dan ook dé vakman als het gaat om standaardtoepassingen als ramen, deuren en kozijnen. Uiteraard ambachtelijk gemaakt! Maar ook trappen zijn bij van Dragt in goede handen. Als het nu gaat om nieuwbouw of vervanging en renovatie, vraag van Dragt eens naar de mogelijkheden die zijn bedrijf kan bieden. Desgewenst komt hij de producten inmeten en ook plaatsen zodat maatwerk is gegarandeerd.

Misschien denkt u niet zo gauw aan deze mogelijkheid maar FD houtbewerking kan uw bestaande kozijnen ramen en deuren voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk zonder uw kozijnen, ramen en deuren te vervangen. Uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Politie Keurmerk.

Om een goed beeld te krijgen wat FD Houtbewerking allemaal voor u kan betekenen is een bezoekje aan de website aan te bevelen. ‘Niet voor niets noemen we ons bedrijf houtbewerking op maat’, aldus van Dragt. ‘Niet iedereen weet wat er allemaal voor mogelijkheden zijn’. Neem gerust contact op voor vrijblijvend maar vooral vakkundig advies!

Addie ten Have mocht onlangs namens de Elburger Sport Club de sponsorafspraken met Frank van Dragt verlengen. En daar is de club hem natuurlijk dankbaar voor.

FD Houtbewerking op maat
Zuiderzeestraat west 24B
8085 AE Doornspijk
Tel. 0525 – 661144
www.houtbewerkingopmaat.nl

Dragt houtbewerking op maat

Laatste nieuws