Nieuws

Loodgieter nodig? U bent bij Boer Montage Bedrijf aan het juiste adres!

de Boer loodgieterBoer Montage Bedrijf is een loodgietersbedrijf, waarbij u terecht kunt voor onderhoud, renovatie, maar ook voor verbouwwerkzaamheden. Henry Boer heeft jarenlang gewerkt bij Van der Sluis in Genemuiden en is hierna voor zichzelf begonnen. Sinds 1999 is Henry werkzaam als ZZP-er en werkt voor verschillende bedrijven, maar is ook actief voor particulieren die een loodgieter nodig hebben voor reparatie, installatie of andere werkzaamheden. Denkt u hierbij aan:

  • Sanitair plaatsen
  • Zinkwerk
  • Cv-installaties
  • Vloerverwarming
  • (Design) radiatoren
  • Gasinstallatie
  • Mechanische installatie

Tevens is het mogelijk om al uw producten bij Boer Montage Bedrijf te bestellen.

Henry’s betrokkenheid bij de Elburger Sport Club is al jaren groot. Eerst zelf als jeugdvoetballer, daarna als eerste elftal spits en later heeft hij nog jarenlang gevoetbald in ESC 4 bij Wilhelmus en ESC 8. Ondertussen is hij ook meerdere jaren leider geweest bij het team van zijn zoon Richard, welke nu in het eerste elftal speelt. Momenteel zien we Henry elke zaterdag actief als grensrechter bij ESC 1. Een betrokken lid die graag ook financieel zijn steentje wil bijdragen aan onze mooie club. Boer Montagebedrijf is ook één van de eerste sponsors die adverteert op de nieuwe app van de Elburger Sport Club.

Heeft u binnenkort een klus? Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan contact op met Boer Montage Bedrijf via telefoonnummer 06 – 55714015 of stuur een email naar h.boer60@chello.nl.

Boer Montage Bedrijf
Tel. 06 – 55714015
Email: h.boer60@chello.nl

Laatste nieuws