Nieuws

Ton Gerritsen nieuwe sponsor Elburger Sport Club

Ton Gerritsen sloot eigenlijk een sponsorcontract af met zichzelf

Ton Gerritsen sloot eigenlijk een sponsorcontract af met zichzelf. Foto: Studio Lusin| Lusine Grigoryan

Dat was een bijzondere sponsorovereenkomst die de Elburger Sport Club onlangs bezegelde. Ton Gerritsen meldde zich aan als lid van de Businessclub en sponsort ook een mooi reclamebord boven het scorebord in de kantine op het Burgemeester Bode Sportpark. Ton kennen we binnen de club natuurlijk al jaren als voormalig voorzitter van de Businessclub en tegenwoordig preses van de commerciële commissie en lid van de vertrouwenscommissie. Minder bekend is dat hij zijn professionele carrière onlangs een bijzondere wending heeft gegeven. Na een jarenlange loopbaan in het bankwezen is Ton toegetreden als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

CM&P is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau en al meer dan 30 jaar actief. CM&P bestaat uit ruim 30 landelijk verspreide kantoren en er zijn ca. 100 partners. Ton opereert vanuit de vestiging in Harderwijk.

Ton vertelt: “ Als adviseur helpen wij ondernemers in de regio Noord West Veluwe bij ondernemers- en financieringsplannen, herstructurering, zorgen we voor de begeleiding bij de aankoop of verkoop van bedrijven en bieden we managementondersteuning. De crisis heeft hard toegeslagen in het bedrijfsleven en dit heeft er toe geleid dat men terughoudend is geworden om grote of nieuwe stappen te zetten. Toch zijn deze nodig om verder te komen.

Als het om financieringsvraagstukken gaat, beschikken over een breed financieringsnetwerk dat niet alleen uit banken bestaat maar ook uit Crowdfunding, Informal Investors, Coöperatief Ondernemers Platform Veluwe, Factoring en Lease. Onze klanten profiteren altijd van de kennis en kracht van de gehele organisatie en we werken vaak samen met accountants. Ik heb bewust een keuze gemaakt voor zelfstandig ondernemerschap in combinatie met Claassen, Moolenbeek & Partners.

Nog afsluitend de ondernemerstip: “Ondernemers zorg voor evenwicht in f.o.c.us (dus zowel op financieel, organisatorisch als op commercieel terrein).”

Claassen, Moolenbeek & Partners
Oosteinde 23
3842 DR Harderwijk
Tel. 06 – 43218747
ton.gerritsen@cmenp.nl
www.cmenp.nl/harderwijk

Laatste nieuws