Nieuws

Wivé Techniek maakt aanschaf SmartGoals mogelijk!

Binnen ESC bestond al langere tijd de wens om SmartGoals aan te schaffen vanuit de overtuiging dat deze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers.

Smartgoals is een innovatieve manier om met behulp van oplichtende doeltjes interactief en cognitief te trainen. Door de constant veranderende omgeving worden spelers gedwongen om continu de omgeving te scannen en daarop te reageren. Dankzij ondersteuning van Wivé Techniek is het gelukt om deze SmartGoals aan te schaffen. Afgelopen week vond de officiële ‘uitreiking’ van de SmartGoals plaats waarbij Wivé Techniek werd vertegenwoordigd door Haye Roossien. Met een woord van dank van onze Manager Voetbal Wilfred Westerhuis, een fraai boeket bloemen én een daverend applaus van een grote groep jeugdspelers werd Wivé Techniek in  het zonnetje gezet. Daarna vond er o.l.v. Wilfred van den Hoorn een demotraining plaats waarbij de jeugd direct kennismaakte met de SmartGoals. Wilfred van den Hoorn vervult de rol van coördinator SmartGoals en zal samen met enkele andere ‘specialisten’ ervoor zorgen dat de SmartGoals intensief ingezet gaan worden bij de jeugd van ESC.


Wivé Techniek
Wivé is al decennia lang dé specialist in standtijdverbetering door toepassing van slijtvaste materialen. Dat gaat om ogenschijnlijk heel simpele ingrepen zoals het vervangen van Hardox schoepen door Wmetaal-W of Wmetaal-C schoepen, het aanbrengen van slijtvast keramiek (AL2O3) in een glijgoot of het bekleden van een droogtoren (cycloon) met keramische tegels.
Wat de inzet bijzonder maakt, is de enorme ervaring op het gebied van slijtagebeperking, waardoor Wivé als geen ander weet welke slijtvaste materialen in elke specifieke situatie het beste resultaat opleveren. Door slijtage aan dynamisch belaste installaties moeten regelmatig productiestops ingelast worden om onderhoud te plegen en (bijna) versleten onderdelen te vervangen. In modern technisch asset management is de uitdaging om deze productiestops zo lang mogelijk uit te stellen. Dat kan op verschillende manieren. Zo werkt Wivé aan ‘elastisch onderhoud’ waarbij op basis van risicoanalyse een reële inschatting gemaakt wordt van de maximale standtijd. Een andere manier is slijtagebeperking: toepassing van slijtvaste materialen om de zwakste schakels in uw proces te versterken.

Voor meer informatie bezoek de website of neem contact met op.
T +31 341 25 17 44
E [email protected]
www.wive-techniek.nl

Postbus 163, 8070 AD Nunspeet
Industrieweg 51, 8071 CS Nunspeet