Nieuws

Wivé Techniek

Wivé Techniek

Wivé Techniek werkt al decennia lang aan innovatie van slijtagebeperking voor het beperken van zowel geplande als gedwongen productiestops.  Het bedrijf zorgt er voor dat productieonderdelen in de maakindustrie langer mee gaan. Directeur van Wivé is Ronald Cleijsen. Ronald is jarenlang penningmeester van de Elburger Sport Club geweest en nog altijd betrokken met de club. Naast één van de hoofdsponsors is hij lid van de Businessclub, lid van de club van honderd en ook nog eens donateur. Zoon Marc Cleijsen speelt al vanaf zijn 5e bij ESC, momenteel in het 8e.

 

WivéWivé bestaat al 51 jaar en sinds 1993 staat Ronald aan het roer. Samen met 7 vaste krachten is het bedrijf gespecialiseerd in slijtagereductie. ‘Waar vroeger onderhoud aan installaties en machines werd gepleegd op het moment dat er iets begon te rammelen zie je tegenwoordig een verschuiving naar preventief onderhoud’. ‘Dat noemen we asset management’, aldus Ronald Cleijsen. ’Door onderhoud in te plannen probeer je het risico uit te sluiten dat productie op een ongepland moment stil valt, met alle problemen van dien’.

Wivé onderscheidt zich door middel van het leveren van een totaal pakket. Van het inmeten tot en met het monteren van slijtvaste constructies. Daarvoor worden regelmatig extra specialisten ingehuurd. Wivé heeft door de jaren enorm veel kennis en informatie verworven om haar proces verder te optimaliseren.

Kort samengevat is Wivé Techniek dé partner in de strijd tegen slijtage in productieprocessen. Onlangs nam het bedrijf een gloednieuw pand in gebruik, recht tegenover het voormalige kantoor.

Wivé Techniek B.V.
Industrieweg 51
8071 CS Nunspeet
Tel. 0341-25 17 44
wive-techniek.nl

 

Laatste nieuws