Nieuws

Zilverzoen sponsort ESC D1

Zilverzoen d1Zilverzoen is hét adres om:

  •  iets te vieren
  • iets goed te maken
  • iemand te bedanken.

Dit valt te lezen op de site van Restaurant De Zilverzoen (www.zilverzoen.nl). Afgelopen zaterdag was het de beurt aan ESC D1 om te vieren dat we mooie nieuwe trainingsjacks mochten ontvangen. Een goede reden om Wim en Sabina Junte te bedanken voor dit sportieve gebaar, waarbij de bloemen uiteraard niet mochten ontbreken.

Na de fotosessie, werden de jongens op eten en drinken getrakteerd. Ouders deden zich tegoed aan de overheerlijke koffie. In dit gastvrije restaurant met informele sfeer kunt u terecht voor smaakvolle gerechten en wijnen.  Ook voor een high tea bent u bij De Zilverzoen aan het goede adres.

Zilverzoen: Jufferenstraat 28, Elburg.

Foto’s: Studio Lusin | Lusine Grigoryan (www.lusin.nl)

Zilverzoen d1Zilverzoen d1-1

Laatste nieuws