Nieuws

Louwen/Muilwijk sponsort voetbalschool ESC

Arjan Louwen en Gert DeelenDe voetbalschool van de Elburger Sport Club is blij met haar nieuwe sponsor: Fysiotherapie Louwen/Muilwijk. Een gerespecteerde naam op sportgebied, zo verzorgt Louwen/Muilwijk ook de fysiotherapie bij eredivisieclub PEC Zwolle. De praktijk werkt volgens een geheel eigentijdse aanpak. Louwen/Muilwijk heeft vestigingen in Elburg, ’t Harde en Nunspeet. Arjan Louwen: ‘Bij ons werkt u samen met de fysiotherapeut aan uw herstel.
Daardoor neemt u actief deel aan de behandeling. Niet alleen het haperende lichaamsdeel wordt onderzocht en behandeld, maar er wordt ook gekeken hoe het disfunctionerende lichaamsdeel de rest van het lichaam beïnvloedt. Ook wordt de relatie tussen de klacht en uw leefstijl besproken. Door deze aanpak heeft u meer profijt van de behandeling’.
De praktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat een patiënt direct hulp kan zoeken bij een fysiotherapeut, zonder verwijzing van een huisarts. Een goede aanvullende verzekering, waarin voldoende behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen, is wel aan te raden. Het is goed om te weten dat gebruik maken van fysiotherapie uit de aanvullende verzekering u géén Eigen Risico kost.

Fysiotherapie Louwen/Muilwijk heeft een contract met elke zorgverzekeraar en is gecertificeerd als Pluspraktijk door Achmea en Menzis. Binnen de praktijk hebben de therapeuten zich verder gespecialiseerd om u meer kwaliteit te kunnen bieden. Een aantal van deze specialismen is; manuele therapie, geriatrie, hartrevalidatie, dry needling, COPD, sportrevalidatie, rugklachten, knierevalidatie, fysiofitness, oncologie, claudicatio intermittens etc.

Gert Deelen, coördinator van de voetbalschool is erg verguld met deze nieuwe sponsor. ’De voetbalschool zal ook de naam Louwen//Muilwijk voetbalschool gaan dragen’, aldus Deelen. ‘Het geeft ons meer ruimte om leuke activiteiten te organiseren en om materialen aan te schaffen’. De voetbalschool van de Elburger Sport Club is er om kinderen vanaf 4 jaar en 9 maanden gratis kennis te laten maken met de mooie voetbalsport. De kinderen krijgen een voetbaltenue in bruikleen. De eerstvolgende groep start op 1 maart 2015.

Naast het sponsoren van de voetbalschool zal Louwen/Muilwijk in samenspraak met de medische staf van de Elburger Sport Club ook voorlichting geven over het voorkomen van blessures.

Fysiotherapie Louwen/Muilwijk
Havenkade 5d
8081 GP Elburg
0525-690737
www.fysiotherapielouwenmuilwijk.nl

IMG_0429.JPG

Laatste nieuws