Nieuws

Ter Weele blijft sponsor Elburger Sport Club

ter WeeleAddie ten Have van de sponsorcommissie toog onlangs naar de markt en mocht de sponsorovereenkomst met Jaap ter Weele vlees en vleeswaren verlengen. En daar zijn we als club natuurlijk blij mee. Ter Weele kent u ongetwijfeld van de vele weekmarkten waar zij hun verse producten aan de man brengen. Zo staan ze ook iedere dinsdagmorgen op de markt in Elburg. Met ter Weele heeft u de goede smaak te pakken, het is een vers vlees- en vleeswarenbedrijf pur sang, met de hoogste kwaliteit als maatstaf. Vanuit de productielocatie in Hattemerbroek leveren zij ook aan instellingen en horeca.

Het ambacht staat bij ter Weele hoog in het vaandel. de vleesspecialiteiten, worsten en vleeswaren worden dagelijks geproduceerd op puur ambachtelijke wijze. Ons bedrijf is erkend en gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Ook voor de barbecue bent u bij ter Weele aan het juiste adres. Via de website kunt u uw barbecuepakket samenstellen en laten bezorgen, afhalen op het bedrijf in Hattemerbroek of op één van de markten. Lekker makkelijk dus.

In de webshop kunt u naast de barbecue- en gourmet schotels ook terecht voor het reguliere vlees- en vleeswaren assortiment.

Marktslager Ter Weele
Voskuilerdijk 24
8094 PW Hattemerbroek
Tel. 038 – 3764121
www.ter-weele.nl

ter Weele

Laatste nieuws