Nieuws

Bangma Verpakking

Bangma Verpakking

Verpakkingsmaterialen. Bij Bangma Verpakking hebben ze daar een passie voor. Van kartonnen doos tot plastic draagtas, van tray tot rekfolie. Bangma Verpakking verzorgt het allemaal. Deze mede-hoofdsponsor is reeds 39 jaar gevestigd in Dronten en behoort tot één van de meest veelzijdige verpakkingsleveranciers van Nederland. ‘Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van verpakkingen bestemd voor verschillende branches. Denk hierbij aan de industrie, aardappel- groenten en fruitsector, de snoep- en banketsector en tevens de pluimvee- en vissector’.

In de eigen productie van Bangma Verpakking worden dozen op maat gemaakt. Hierbij gaat het om klant specifieke verpakkingen. Binnen 24 uur levert Bangma Productie kleine oplagen volgens de door de klant gewenste specificaties.

PARTNER IS BUSINESS

Door onze specialisatie, onze jarenlange ervaring en continue ontwikkelingen in verpakkingsprocessen biedt Bangma Verpakking een kwalitatief zeer hoogwaardig productenpakket. Daarnaast is Bangma Verpakking in staat producten tegen bijzonder gunstige tarieven aan te bieden. Samen met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers vormen dit de ingrediënten waarmee zij de rol als volwaardig partner in business wensen in te vullen.

De Elburger Sport Club is blij dat Bangma Verpakking ook dit jaar weer deel uit maakt van de hoofdsponsorgroep!

Breng vooral eens een bezoek aan de uitgebreide webshop van www.bangmaverpakking.nl

Laatste nieuws