Nieuws

TAMEK Groep Hengeveld sponsor Elburger Sport Club

Afgelopen zaterdag mocht Ton Gerritsen namens de Elburger Sport Club Chris Hengeveld verwelkomen als nieuwe sponsor van de club. TAMEK Groep Hengeveld B.V. is een administratie- en advieskantoor dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf. Als gevolg van een speciaal ontwikkelde werkwijze kan deze doelgroep een goed en goedkoop product worden aangeboden.

TAMEK Groep Hengeveld B.V. maakt deel uit van de TAMEK Groep (met 8 vestigingen in de regio) en is gespecialiseerd in:
– bijwerken van financiële administraties;
– verzorgen van de aangiften omzetbelasting;
– loon- en personeelsadministraties;
– samenstellen van de jaarrekening;
– verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting;|
– advisering bij overnames, financieringsaanvragen e.d.
TAMEK Groep draagt bij aan het rendement van ondernemingen en stichtingen en draagt er eveneens aan bij dat onze klanten zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen een gewenste fiscaal-juridische structuur.
TAMEK Groep streeft ernaar voortdurend te innoveren, opdat onze diensten optimaal bij de wensen van onze klanten en de eisen van een snel veranderende wereld aansluiten.

Om bovenstaande te kunnen realiseren heeft de TAMEK Groep – naast goed gekwalificeerde allround medewerkers – diverse specialisten in huis zoals:
– fiscaal-juristen;
– pensioenspecialisten;
– specialisten in ontslagprocedures.
In een vrijblijvend gesprek kunnen wij altijd aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Chris Hengeveld (06-46168913).

IMG_0442.JPG

Laatste nieuws