Nieuws

Reclamebord de Zilverzoen prominent bij Elburger Sport Club

ESC-Contract.Zilverzoen.06.12.2014-03Een A1 locatie. Zo noemde Laurens van ’t Oever de mooie plek die het reclamebord van Restaurant de Zilverzoen de komende jaren inneemt langs het hoofdveld van de Elburger Sport Club. Het bord hangt namelijk onder het scorebord en heeft dus een wel heel prominente plek. De samenwerking tussen ‘de Zilverzoen’ Elburger Sport Club werd afgelopen week beklonken in de Businessclub. Daar ontving van ’t Oever Wim ’Bud’ Junte van de Zilverzoen en plaatsten beide heren hun handtekening onder de overeenkomst.

Restaurant de Zilverzoen kent u ongetwijfeld van hun sfeervolle terras wat de binnenstad van Elburg siert. Wim en Sabine Junte spannen zich samen met hun team dagelijks in om het hun gasten naar ’t zin te maken. Hun motto is dat er voor iedere gelegenheid een zoen is. ‘Zilverzoen is hét adres om iets te vieren, iets goed te maken of om iemand te bedanken’, aldus Wim Junte. Ideaal om onder het winkelen even langs te gaan voor een vers kopje koffie of thee met appelzoen. Maar u moet zich ook zeker eens laten verrassen door de smaakvolle gerechten en wijnen die de menukaart sieren.

De Zilverzoen is ook de perfecte locatie om uw feestje te organiseren. En de High Tea van de Zilverzoen is er één om door een ringetje te halen. Op de website leest u er alles over.

Restaurant Zilverzoen
Jufferenstraat 28
8081 CR Elburg
Tel. 0525 681303
www.zilverzoen.nl

ESC-Contract.Zilverzoen.06.12.2014-02ESC-Contract.Zilverzoen.06.12.2014-01ESC-Contract.Zilverzoen.06.12.2014-03ESC-Contract.Zilverzoen.06.12.2014-04

Laatste nieuws