Nieuws

Visscher Assurantiën

Visscher Assurantiën

In de reeks ´sponsor uitgelicht´ is het de beurt aan Visscher Assurantiën. Dit allround assurantie- en hypotheekadvieskantoor wordt geleid door de huidige hoofdtrainer van de Elburger Sport Club, Gerrit Visscher en Erwin Vos. Beide heren zijn door de wol geverfd in hun vakgebied.

“Wij adviseren op gebied van verzekeringen en hypotheken voor zowel particulieren als ondernemers, in de breedste zin van het woord’’, aldus het enthousiaste koppel.

‘Wereldadviseur’ Visscher is sinds zijn 8ste jaar lid van de Elburger Sport Club, heeft in alle elftallen gespeeld, diverse teams getraind en tevens bestuursfuncties vervuld. En nu dus actief als hoofdtrainer. Visscher Assurantiën is uiteraard al vele jaren sponsor van de club.

“Bij ons bent u nog een klant en geen nummer”, zegt Erwin Vos. “Visscher Assurantiën geeft graag persoonlijke aandacht en neemt het zoekwerk naar de juiste producten uit handen van de klanten”.

Wist u trouwens dat Erwin Vos een in binnen- en buitenland bekende en gepassioneerde karper visser is?

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1983 toen Gerrit is begonnen in Apeldoorn maar zich in 2000 vestigde in Elburg aan het Klaverplein. Erwin Vos bracht meer dan 25 jaar ervaring, kennis en kunde mee toen hij zich in 2007 aansloot bij dit oer Elburgs adviesbureau.

Het totale team van Visscher Assurantiën bestaat uit 7 mensen waaronder Marwin, de zoon van Gerrit, die we uiteraard kennen als voetballer van het 1e elftal van ESC. Het team specialisten zorgt bij schade voor een vlotte en adequate afwikkeling.

Het bureau houdt haar klanten ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in verzekerings- en hypothekenland. “Die adviesfunctie is toch wel ons sterke punt”.

Visscher Assurantiën BV
Klaverplein 10
8081 DN Elburg
Tel. 0525 – 680 680
visscherassurantien.nl

IMG_0471.JPG

IMG_0473.JPG

Laatste nieuws