Nieuws

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Vandaag (3 januari) was de nieuwjaarsreceptie in de kantine. Rond de klok van 16.30 heette voorzitter Gert van Norel iedereen van harte welkom. Terugkijkend op 2014 zijn er een aantal mooie zaken gerealiseerd.

Zo werd de nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Vele vrijwilligers hebben hier maanden hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. De kantine is voorzien van een nieuw interieur. En recentelijk kreeg de onderhoudsploeg een nieuwe machine. Beide mogelijk gemaakt door de Pinkstermarktcommissie.

Gert gaf aan dat er heel veel zaken goed gaan binnen de club. Vele handen maken licht werk. Dit kwam onder goed naar voren bij de organisatie van de Veluwecup. Mede door een goede samenwerking en organisatie met de omliggende buurtverenigingen was het weer een groot succes. Met als resultaat een mooi bedrag wat naar de voedselbank ging. Ook bij de Pinkstermarkt kwam het belang van veel vrijwilligers naar voren. De organisatie en talloze vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat het een geslaagde dag werd en mensen tevreden naar huis gingen.

In 2014 waren er ook mindere momenten. Zo was er het ontslag van trainer Henk Nieuwenhuis. Constateerde we dat er binnen en buiten de lijnen zeer onsportief gedrag werd vertoond door supporters en spelers wat we in 2015 absoluut niet terug willen zien.

Er werd een moment stil gestaan bij het overlijden van Teun Hoogendoorn en Henk Plender. Daarnaast werden een aantal namen genoemd die in 2015 wel een steuntje kunnen gebruiken. Laten we als vereniging omzien naar elkaar, niet alleen op het voetbalveld maar ook daarbuiten. Een kaartje naar Lammert van Wezep, familie Binnenkamp, Paul Reurich, Jan Bonthuis of Ferry Hermsen kan geen kwaad.

In 2015 gaan we verder werken aan de interne trainersopleiding, veiligheids- en calamiteitenplan, scheidsrechters en het voetbalopleidingsplan. En bestaat de voetbalschool 10 jaar wat wordt gevierd met tal van activiteiten met als hoogtepunt de Ajax Kids Club in februari. Al met al weer veel werk aan de winkel waar we als vereniging trots op kunnen zijn. En zonder onze vrijwilligers is dat natuurlijk niet mogelijk. Iedereen een mooi en sportief 2015!

Laatste nieuws