Nieuws

GVA

GVA

Benny Visser heeft in 2004 samen met zijn compagnon Lammert van het Goor GV Administraties opgericht. De laatste 2 jaar hanteert het bedrijf echter de naam GVA omdat het meer doet dan ´administraties´ alleen.

Benny vertelt over zijn stap om destijds ‘voor zichzelf te beginnen’: ‘Zoals zoveel ondernemers merk je op een gegeven moment dat je bij de verschillende werkgevers tegen dezelfde obstakels aanloopt. Je hebt de aandrang om zelf keuzes te maken die je niet bij een werkgever kunt of mag maken. Het ondernemerschap borrelt als het ware naar boven en op een bepaald moment kun je niet anders dan hieraan toegeven. En het is een keuze geweest waarvan ik tot op de dag van vandaag nooit spijt heb gehad’.

Inmiddels dus al weer 11 jaar zijn Benny en Lammert iedere dag druk in de weer met het adviseren van ondernemers, werkgevers in het MKB in alle ondernemingsvormen. ‘We behartigen hun fiscale belangen, stellen de jaarcijfers samen en verzorgen loonadministraties’. Wenst de ondernemer dat GVA de volledige administratie verzorgt? Dat kan uiteraard ook.

Voor particulieren verzorgt het team van GVA de aangifte inkomstenbelasting. Dat team bestaat inmiddels uit 7 specialisten.

Het onderscheidend vermogen van GVA ligt volgens Visser in de persoonlijke benadering. ‘Wij pretenderen laagdrempelig te zijn. Een relatie met een vraag moet wat ons betreft geen moment aarzelen om contact op te nemen of binnen te lopen’.

In zijn vrije tijd is Benny ook betrokken bij de Elburger Sport Club als medeleider van D5M. Daarnaast bewaakt hij de penningen van de Businessclub. Gedurende de periode ( 3 weken!) dat dit verhaal op de website en op Facebook staat in de rubriek ‘Sponsor Uitgelicht’ heeft GVA een speciale aanbieding voor de lezer in petto.

Op vertoon van de leden-, donateurs- of businessclub-pas verzorgt GVA uw aangifte inkomstenbelasting deskundig en voordelig, namelijk voor € 65, – (inclusief de aangifte van uw partner € 75, -). Ondernemers kunnen rekenen op 10% korting, starters zelfs 25% korting.

GVA
Havenkade 12A
8081 GP Elburg
Tel. 0525 – 655 202
www.gvadministratie.nl

Laatste nieuws