Nieuws

Ajax Kids Club bij ESC groot succes!

Afgelopen vrijdag 27 februari was het een drukte van belang op het Burgemeester Bode Sportpark in Elburg. De Elburger Sportclub kreeg namelijk bezoek van de Ajax Kids Club. Zo’n 200 kinderen genoten ’s morgen en ’s middags van een gevarieerd programma.

Dit jaar bestaat de voetbalschool van ESC 10 jaar. Een goede reden om te zorgen voor een mooi feestje. En die kwam er! Samen met een aantal sponsors, waaronder Fysiotherapie Louwen/Muilwijk, en vele vrijwilligers werd er een dag georganiseerd voor de belangrijkste doelgroep van de voetbalschool: de jeugd van Elburg en omstreken! In totaal waren er 200 kinderen op dit feest afgekomen. 115 kinderen van ESC en 85 leden van de Ajax Kids Club.

De kinderen werden deze dag getraind door de professionele trainers van Ajax. Gelukkig scheen de zon de hele dag volop. De Ajax mascotte Lucky was aanwezig om de jeugd aan te moedigen. Natuurlijk kon men op de foto met de kampioensschaal en was de spelersbus van Ajax ook naar Elburg afgereisd.

Een geslaagde dag voor jong en oud. Alle sponsoren en vrijwilligers bedankt voor deze onvergetelijke dag. Mocht uw kind ook belangstelling hebben om te komen voetballen, dan kan dit weer op zaterdag 7 maart 2015 tussen 10.00 uur en 11.00 uur op het hoofdveld van ESC. Men kan dan vrijblijvend meedoen om te kijken of deze sport bij hen past. De leeftijd is vanaf 4,9 jaar t/m 8 jaar. Meer informatie op www.elburgersc.nl.

Laatste nieuws