Nieuws

Arjan Jansen (PEC Zwolle) op bezoek bij Businessclub

ledenvergaderingMaandagavond vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van de Businessclub van de Elburger Sport Club. Zoals ieder jaar nodigt de club van ondernemers een spreker uit. Dit jaar was Arjan Jansen, lid van de staf van PEC Zwolle, uitgenodigd.
Voorzitter Jurrie Roossien leidde het formele deel van de vergadering. Hij zette nog eens uiteen wat het doel van de Businessclub is. Het ondersteunen van de Elburger Sport Club in de ruimste zin van het woord en het bevorderen van zakelijke contacten tussen haar leden.

Zo heeft de Businessclub de afgelopen jaren substantiële bijdragen geleverd bij de aanleg van de kunstgrasvelden, de lichtinstallatie en nieuw- en verbouw van de accommodatie.

Na de pauze kreeg Arjan Jansen het woord. Deze oud-ondernemer geeft leiding aan Regio Zwolle United, de maatschappelijke tak van de Zwolse eredivisionist. Het thema van zijn presentatie was: ‘Succes is een keuze’’. Hij nam zijn aandachtig gehoor mee in de ambitieuze ontwikkeling die PEC Zwolle de laatste jaren heeft doorgemaakt. Jansen legde uit hoe de club haar missie ‘duurzaam eredivisie’ vorm geeft ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo vertelde hij enthousiast over de vele contacten die Regio Zwolle United onderhoudt met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven. Al met al een zeer interessante avond die bij de ondernemers in goede aarde viel.
ledenvergadering-1

Laatste nieuws