Nieuws

Bassies Eetcafé bordsponsor ESC

Bassie sponsorTussen de vele reclameborden langs het hoofdveld van de Elburger Sport Club mag dat van Bassies Eetcafé natuurlijk niet ontbreken. Nu, dat doet het ook niet meer. Vlakbij het scorebord prijkt de naam van dit altijd gezellige etablissement. Laurens van ’t Oever van de sponsorcommissie mocht samen met uitbater Sebastiaan Bosch de overeenkomst tekenen. Bosch junior keek goedkeurend toe. Ieder weekend is het feest bij Bassie. Maar ook is het bij uitstek de plaats om na het werk gezellig een biertje of glaasje wijn te drinken.

Op de website staat het programma van iedere maand. Het weekend begint op vrijdag met een LIVE DJ. Iedere zaterdag is er een Themacafé. Dat varieert van een Apres Skihut Feest tot ‘Back to the 70’s en 80’s’. Duidelijk mag zijn dat deze gezellig avonden 100 % feestgarantie bieden. Ook kun je bij Bassies Eetcafé altijd terecht voor een lekker snack of volledige maaltijden. Deze worden bereid in de keuken van De Zilverzoen.

Laatste nieuws