Nieuws

Kopieerderij sponsor Elburger Sport Club

ESC-Contract Kopieerderij-01Een bedrijf uit Nunspeet dat sponsor wordt van de Elburger Sport Club? Heel begrijpelijk en vanzelfsprekend als u weet dat De Kopieerderij uit Nunspeet al weer een hele tijd geleden een samenwerking is aangegaan met Repro Print uit Elburg. In 2005 startte de Kopieerderij met, zoals de naam al zegt, kopieerdiensten. Al snel bouwde het bedrijf een goede naam op vanwege de uitstekende verzorging van het printwerk. De service werd extra uitgebreid omdat PostNL hier een Business Point opende. ‘We hadden het zo druk met printopdrachten dat we verzoeken om drukwerk moesten doorverwijzen, aldus Peter van Raalte. De ontmoeting met Bertrik Smit van Repro Print uit Elburg was dan ook het begin van een mooie samenwerking.

Het bedrijf kon ineens een veel breder assortiment aanbieden. Peter van Raalte vertelt: “We verzorgen nu ook grote oplages brochures, flyers, briefpapier en visitekaartjes. Desgewenst verzorgen we de opmaak hiervan en we bieden een ruime keus in geboortekaartjes en trouw- en rouwkaarten. Verder blijven we het vertrouwde adres voor bouwtekeningen en alle postzaken.”
Veel klanten uit Elburg en omgeving weten de Kopieerderij in Nunspeet ook te vinden als het om kwaliteit gaat!
Bertrik Smit kwam met zijn partner Marjo Jansen naar het Burgemeester Bode Sportpark waar hij samen met voorzitter Gert van Norel van de Elburger Sport Club de sponsorovereenkomst ondertekende. Natuurlijk waren er bloemen van Yme Bloembinderij voor mevrouw.

De Kopieerderij
Industrieweg 60
Nunspeet
Tel. 0341-262042
Kopieerderij.nl

Laatste nieuws