Nieuws

In Memoriam: Ferry Hermsen

Afgelopen vrijdag 13 maart is Ferry Hermsen overleden. In 2011 zijn Ferry en Inge in Elburg komen wonen en sloten zich weldra aan bij de Elburger SC als vrijwilligers. Ferry had al een voetbalachtergrond en was jarenlang actief geweest bij vv Berkum. Ferry werd actief in de kantine en draaide daar vele uren bardiensten. Een vriendelijke, rustige man en een gedreven vrijwilliger. In 2012 werd Ferry ziek maar medicijnen brachten uitkomst. Naast zijn kantinediensten is Ferry in september 2014 betrokken geraakt bij het damesteam. Maar juist toen begonnen ziekteklachten terug te keren. Het najaar bracht veel ziekenhuisbezoek in Amsterdam en Zwolle en leven tussen hoop en vrees. Stamceltransplantatie moest uitkomst gaan brengen maar de fysieke conditie van Ferry verslechterde. Met al zijn levenskracht heeft hij gevochten voor herstel omringd door zijn geliefden. Afgelopen vrijdag heeft hij deze strijd moeten opgeven. Ferry is 66 jaar geworden.

We leven mee met Inge, zijn kinderen en kleinkinderen om dit grote verdriet te dragen. We wensen hen alle sterkte toe. De vele mooie en goede herinneringen mogen hen daarbij helpen. Als club verliezen we in Ferry een fijne, betrouwbare vrijwilliger en bovenal een aimabel mens.

Laatste nieuws