Nieuws

Parkeren auto’s en fietsen

Beste allemaal,

Het is gelukkig een hele tijd goed gegaan maar de afgelopen periode merken we toch weer dat niet iedereen zich houdt aan het juist plaatsen van een fiets en het parkeren van een auto. De fiets moeten worden gestald op de daarvoor bestemde plaatsen. Dat zijn de fietsenrekken bij veld 3 en langs de kantine binnen de witte lijnen. In ieder geval zeker niet bij het hek bij de ingang van veld 1 en half in de berm langs de kantine. Daarnaast staan veel auto’s in de berm langs veld 4 wanneer de parkeerplaats aldaar vol is. Ook dat is niet de bedoeling en zeker niet wanneer de auto ook nog eens half op het fietspad staat. Ook staan er regelmatig auto’s half in de berm ter hoogte van onze nieuwe kleedkamers. Dat laatste is absoluut ‘not done’.  Dit alles vormt een zeer grote belemmering wanneer er sprake is van een calamiteit. Voor de hulpdiensten moeten de velden van ons sportpark te allen tijde bereikbaar zijn. Daarbij kan iedere minuut tellen en deze regel is dan ook voor jouw en uw eigen veiligheid! We rekenen op jullie medewerking!

Namens het bestuur

 

Laatste nieuws