Nieuws

De Klussenier nieuwe sponsor Elburger Sport Club

Klussenier Elburg 2Voorafgaand aan het de derby tegen het Oldebroekse OWIOS tekende Bennie Prophitius samen met Addie ten Have van de sponsorcommissie een sponsorcontract. Bennie opereert als zelfstandig ondernemer onder de naam De Klussenier. En zoals die naam al aangeeft kunt u bij deze allround vakman terecht voor alle (ver)bouwklussen in en om uw huis of bedrijfspand. Na zijn technische opleiding ging Bennie meteen aan de slag bij een allround bouwbedrijf waar hij zich ontwikkelde tot allround vakman. Eén van zijn specialiteiten is timmerwerk. De Klussenier neemt ook de volledige bouw of verbouw van uw woning graag voor zijn rekening.

Maar ook als het gaat om het plaatsen van dakramen en dakkapellen moet u zeker aan de Klussenier denken. Renovaties van badkamers en toiletten zijn bij Prophitius in vertrouwde handen.

Klussenier apr 2015Een sterk punt is het meedenken van Bennie met zijn klanten. ‘Niet iedereen heeft voldoende technisch inzicht om alle mogelijkheden te kunnen overzien, mijn advies kan tot verrassende mogelijkheden leiden die de klant zelf niet had bedacht’, aldus deze enthousiaste vakman. Een project is bij De Klussenier dus in goed handen. Altijd een offerte vooraf, geen voorrijkosten en 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dus plannen om te verbouwen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? De Klussenier kom graag vrijblijvend bij u langs om uw woonwensen te bespreken.

De Klussenier Bennie Prophitius
Schipluidenstraat 10
8081 AP Elburg
t 0525 842226
m 06 27042701
b.prophitius@klussenier.nl
http://www.klussenier.nl

Laatste nieuws