Nieuws

HulstFlier Installateurs

HulstFlier Installateurs 

HulstFlier Installateurs is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen in Elburg, Zwolle en Dordrecht. In 1996 werd Helmig Flier door Henk Hulst benaderd om compagnon te worden. De naam veranderde op dat moment in HulstFlier Installateurs. Henk Hulst trok zich in de loop van de tijd terug. Tegenwoordig bestaat de directie van HulstFlier uit Helmig Flier (directeur), Gerrit Kolkman (directeur vestiging Elburg) en Ron Horsten (adjunct directeur vestiging Dordrecht.)

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf. Professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn staan aan de basis van elk ontwerp en bij de toepassing van installatietechniek. Uiteraard maakt HulstFlier daarbij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen uit de technologie.

HulstFlier heeft haar werkzaamheden onderverdeeld in verschillende zelfstandig werkende projectgroepen. Hiermee onderscheidt HulstFlier zich ook van concurrerende bedrijven. Elke projectgroep heeft een eigen specialisatie en beschikt over de juiste specifieke kennis. Snel en adequaat reageren zijn hierdoor automatismen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen, berekenen, leveren en/of installeren van dakgoten en hemelwaterafvoeren, binnenriolering, sanitair, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, regelinstallaties, elektrotechnische installaties en communicatie- en beveiligingsinstallaties.

De professionele serviceafdeling van HulstFlier is 24 uur per dag bereikbaar. Zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid een service-/onderhoudscontract bij HulstFlier af te sluiten.

HulstFlier voelt zich sterk betrokken bij de Elburger Sport Club. Al tientallen jaren sponsoren zij onze ‘blauw witte’ club op veler gebied. Van kledingsponsoring tot het leveren van materialen voor verbouwingen. Ook de werknemers van HulstFlier dragen vaak op vrijwillige basis een steentje bij.

Helmig Flier: “Wij gaan uit van een langdurige en constructieve samenwerking met ESC”.

Op de website leest u meer over de vele mogelijkheden die HulstFlier zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers kan bieden. Ook kunt u HulstFlier volgen via Twitter, LinkedIn en Facebook.

HulstFlier Installateurs
Robbertsmatenstraat 15
8081 HL Elburg
0525 681 210
www.hulstflier.nl

Laatste nieuws