Nieuws

OMVR advocaten + notarissen

OMVR advocaten + notarissen

OMVR heeft een uitgebreide staat van dienst op het gebied van juridische dienstverlening zowel binnen de zakelijke – als in de particuliere sector. Zo ‘n 40 jaar geleden is het kantoor onder de naam Lunenberg Advocaten opgericht door de heer en mevrouw Lunenberg en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig en gedegen advocatenkantoor op de Veluwe waar gespecialiseerde advocaten u met deskundig advies bijstaan.

Voor de ondernemer en particulier biedt OMVR maatwerk. Er wordt gezocht naar werkbare en efficiënte oplossingen die voor u passend zijn. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. En wanneer het nodig is dat deze oplossingen, via bijvoorbeeld de rechter, geforceerd moeten worden, pakken wij ook door. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden.

De mens is van nature gericht op het onderhouden van goede onderlinge relaties. Een geschil kost dan ook veel energie (en geld). Mediation kan in dat geval mogelijk een goed alternatief zijn. Tijdens echtscheidingen (waar vaak kinderen bij betrokken zijn), geschillen op de werkvloer, maar ook rond handelsgeschillen kan mediation zorgen dat beide partijen weer door één deur kunnen. Dit werkt, zeker als het behoud van een goede relatie ook in de toekomst van belang is, doorgaans beter dan oplossingen die door een rechter worden opgelegd. OMVR kan u ook hierin van dienst zijn.

OMVR verricht haar diensten zowel voor betalende klanten als voor klanten die in aanmerking kunnen komen voor gefinancierde rechtshulp. Tijdens het eerste gesprek worden hierover concrete en heldere (prijs) afspraken gemaakt. Zo wordt voorkomen dat u later voor verrassingen komt te staan. OMVR behoort ook tot de geselecteerde High-Trust kantoren. Dit betekent ook dat u snel weet of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt.

OMVR heeft al sinds jaar en dag een nauwe band met de Elburger Sport Club en dan niet alleen in de vorm van sponsoring. Jurrie Roossien is reeds jarenlang op allerlei posten ook bestuurlijk voor de club actief. Indien u meer wilt weten over OMVR en wat zij voor u kan betekenen neem gerust contact met ons op voor een gratis informatief gesprek. OMVR houdt kantoor in Nunspeet, maar de medewerkers zijn graag bereid op locatie in Elburg te adviseren.
OMVR advocaten + notarissen
Laan 33-I
8071 JG Nunspeet
0341 251 507
www.omvr.nl

Laatste nieuws