Nieuws

Vrijwilligers gevraagd bij de Elburgersportclub

esc vrijwilligers gevraagdZonder vrijwilligers kan ESC niet meer voortbestaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor werkzaamheden in de kantine. Een goedlopende kantine is van levensbelang voor iedere vereniging, dus ook voor ESC. Zonder goedlopende kantine, kan de Elburgersportclub niet voortbestaan en kunt u en/of uw kind in de toekomst niet meer bij onze mooie club voetballen! Voor een goedlopende kantine is het noodzakelijk dat er voldoende drankjes en etenswaren worden verkocht en dat er voldoende mensen achter de bar staan om spullen klaar te maken, te verkopen en de bar schoon te houden. Interesse om als kantinemedewerk(st)er een paar uurtjes per maand achter de bar, of in onze moderne keuken van ons clubhuis te staan? Meldt U dan a.u.b. bij onze kantinebeheerder Herrald Hulst 06-22426181,Hulst@MachineFabriekElburg.nl of naar Kees Bruynes 06-19324181 k.bruynes@planet.nl u kunt ook gewoon even de kantine inlopen om je aan te melden, doen.

Laatste nieuws