Nieuws

Waanzinnig leuke voetbaldagen bij Elburger Sportclub

ClubvoetbaldagenVan 13 t/m 15 Juli (in de zomervakantie) organiseert Elburger Sportclub voor jongens én meisjes uit de omgeving van Elburg de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie.

3 dagen plezier maar wel thuis slapen
Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma zorgt ervoor dat elke voetballer op zijn of haar niveau volop geniet van deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar en natuurlijk is er ook veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor ouders is het fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Elburger Sportclub. De trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen van 9.00 tot 17.00 sportief te ontwikkelen. Wat wil je nog meer in je vakantie?

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Om in te schrijven bij Elburger Sportclub hoef je geen lid te zijn van Elburger Sportclub. Iedereen kan meedoen! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-ElburgerSportclub/ want VOL is echt VOL!

Laatste nieuws