Nieuws

Familiedag 20 juni!

Poster familiedagOp zaterdag 20 juni as. sluit ESC het seizoen af met een spetterende FAMILIEDAG.  Noteer deze datum alvast in je agenda!!! We beginnen de dag om 10.30 uur met een afwisselend en sportief programma voor de jeugd. Op het programma staan o.a.

* een panna toernooi voor F-pupillen met hun ouders

* verschillende spectaculaire attracties zoals een stormbaan, buikschuifbaan,
klimtoren en een rodeostier!

* live muziek met  DJ David Kriele

* een techniekparcours voor E en D pupillen en C junioren in combinatie
met een demonstratie en clinic van voetbalfreestyler Joshua Agteres

* Rad van Fortuin met mooie prijzen speciaal voor kinderen

* gratis ijs en popcorn

Aansluitend aan het ochtendprogramma worden de winnaars van het panna toernooi, het techniekparcours en alle kampioensteams van de najaars- en voorjaarscompetitie gehuldigd.

De B en A junioren en de senioren kunnen zich tussen 12.00 – 13.00 uur aanmelden voor het traditionele MIX-toernooi. De eerste wedstrijden starten om 13.30 uur en er wordt gestreden om de eeuwige roem!

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Rond lunchtijd worden er broodjes hamburger en haring verkocht en vanaf 16.30 uur gaat de barbecue aan. 

DJ Miguel Ponstein en……. komen om het programma muzikaal te omlijsten en de feestvreugde te vergroten. Uiteraard zal het Rad van Fortuin een paar keer draaien en er zijn weer mooie prijzen te winnen.

Alle pupillen krijgen binnenkort een flyer mee naar huis met aanvullende informatie. Flyer gemist? Volg de informatie op www.elburgersc.nl of volg ons op Facebook!

We zijn nog voor het ochtendprogramma nog op zoek naar vrijwilligers!

Nu al vragen of je aanmelden als vrijwilliger mail naar: evenementesc@gmail.com

Laatste nieuws