Nieuws

Boeve & van Dorp

Boeve & van Dorp

De website van deze, in Oosterwolde gevestigde sponsor kopt met de tekst: persoonlijk, kleinschalig en servicegericht. En daarmee geeft het beknopt het karakter weer van dit ‘no-nonsense’ administratiekantoor. Bent u op zoek naar een administratiekantoor met persoonlijke aandacht voor u en een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan heeft u met Boeve & Van Dorp het juiste kantoor gevonden. Wij verwerken uw financiële administratie, fiscale aangiftes en kunnen ook uw verzekeringen uit handen nemen.

Harrie van Dorp: “Wij werken niet met online computersystemen, maar stellen persoonlijk contact voorop. Door de klant te kennen, kunnen we beter inspelen op de behoefte en de mogelijkheden”

Boeve & van Dorp kan bogen op een brede klantenkring en staat voor alle bedrijven en instellingen kBoeve en van Dorplaar. Zo verzorgt het kantoor de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen. Kortom, ze staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar.

Gijs Boeve snijdt een belangrijke eigenschap van het kantoor aan: “Als klant krijgt u een eigen contactpersoon. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt binnen ons kantoor die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming”.

In vergelijking met andere administratiekantoren hanteert Boeven & van Dorp een laag uurtarief. Dit wordt afgestemd op het type dienstverlening dat voor de klant verricht wordt. Het kantoor  probeert zoveel mogelijk een maandprijs voor de administratieve vast te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Boeve & van Dorp
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde

Tel. 0525-622031
W. www.boeveenvandorp.nl

Laatste nieuws