Nieuws

Businessclub: interessant bedrijfsbezoek van Wijhe Verf

imageZo’n 15 leden van de Businessclub togen op woensdag 27 mei naar Zwolle om een bedrijfsbezoek te brengen aan van Wijhe Verf te Zwolle. Na een hartelijke ontvangst door onze gastheer, Edwin van Loo, liep het gezelschap naar locatie 2 om deze productielocatie te bezichtigen. Daar werd de groep in tweeën gesplitst en uitgebreid geïnformeerd over de productie van de hoogwaardige Wijzonol producten . Ook werd het ontwikkel-, test- en kleurlaboratorium bezocht.

Op enthousiaste wijze werd verteld over de totstandkoming van nieuwe kleuren en hoe snel schildersbedrijven en verfspeciaalzaken via van Wijhe in bezit kunnen komen van het mengrecept van deze nieuwe kleuren. De laborant nam in zijn verhaal graag de concurrentie af en toe op de hak, dit tot genoegen van de BC-leden.

Na afloop van dit onderdeel van het bedrijfsbezoek kon het gezelschap kennis nemen van de bedrijfspresentatie van deze producent van o.a. de topmerken Wijzonol en Ralston. Edwin van Loo, technisch trainer bij van Wijhe Verf, nam ons mee door de bijna honderdjarige geschiedenis van dit familiebedrijf tot het heden. Die tegenwoordige tijd sloot hij af met de trotse presentatie van het nieuwe assortiment lijnolieverf die onder de naam OER op de markt is gebracht.
image

Tot slot werden de Elburger ondernemers door van Wijhe Verf getrakteerd op een hapje en een drankje en besloten daarmee een interessant bezoek aan een mooi familiebedrijf. Er is waarschijnlijk geen ondernemer die dit bezoek heeft meegemaakt die ooit nog een ander merk verf zal gebruiken dan Wijzonol…..

Laatste nieuws