Nieuws

‘t Harde F1 wint tweede editie Elburg – Haselünne F-pupillen toernooi

Zaterdag 6 juni stond het tweede editie van het Elburg – Haselünne F-pupillentoernooi op het programma. Onder een strak blauwe lucht en een aangename temperatuur was ESC gastheer van 2 teams van Haselünner SV, 1 team van Grün Weiss Lehrte, 1 team van sv ’t Harde en 3 teams van ESC. De inzet was een mega wisselbeker die vorig seizoen door de Elburgers was gewonnen.

Rond 12:00 uur werd afgetrapt voor de eerste wedstrijden, die voor veel spelertjes ook meteen de eerste internationale wedstrijd was die ze speelden. Er werd dapper gestreden door de ongeveer 70 kinderen. Na een paar wedstrijden tekenden zich twee favorieten af, ’t Harde F1 en ESC F1. De onderlinge wedstrijd tussen deze twee teams ging gelijk op en het was ’t Harde die in deze wedstrijd wist te scoren.

Ondanks het feit dat de winnaar zich halverwege de middag al leek af te tekenen knokten alle andere teams ook volop door om in ieder geval de eer van hun club en team hoog te houden. Elk team is er ook in geslaagd om op zijn minst een wedstrijd te winnen.

De eindstand was als volgt:
1.’t Harde F1
2.Elburger SC F1
3.Elburger SC F5
4.Haselünner SV F1
5.Elburger SC F3
6.Grün Weiss Lehrte F1
7.Haselünner SV F2

Als klap op de vuurpijl had onze Burgemeester Dhr. De Lange nog wat tijd in zijn drukke agenda gevonden om de prijsuitreiking te verzorgen. Voor veel van de spelers maakte dat toch wel indruk.

We kijken terug op een heel geslaagd toernooi . Waarbij de spelertjes zichtbaar heel veel plezier in hebben gehad. Dit lukt natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Daarom langs deze weg, scheidsrechters, mensen in de kantine, organisatoren, het Burgercomitee Elburg-Haselünne, leiders en trainers van de teams en de supporters heel erg bedankt voor jullie inzet en aanmoedigingen.

De eerste gesprekken voor volgend seizoen zijn al weer gestart en het ziet er naar uit dat we in het eerste weekend van juni afreizen naar Duitsland voor de derde editie van dit mooie uitwisselingstoernooi.

Laatste nieuws