Nieuws

A.s. zaterdag 1e Lustrum Sponsortoernooi Elburger Sportclub

Zaterdag 13 juni a.s. vindt op het Burgemeester Bode Sportpark het 1e lustrum plaats van het sponsortoernooi van Elburger Sportclub. Dit jaar zullen zestien ploegen ploegen strijden om de fel begeerde Aalt Petersen Schaal. Wie zal na ACM opleidingen, KGS Diamond Nederland, Van Zon Arbeidsbemiddeling en Partycentrum de Haas deze 5e editie van het leukste en gezelligste sponsortoernooi van de Veluwe als winnaar afsluiten ? Naast de bekende wielerwedstrijd, mag men hier met recht spreken van de Parel van de Veluwe onder de toernooien.

Vanwege het 1e lustrum, organiseert de Elburger SC in samenwerking met de Supportersvereniging Blauw Wit het befaamde rad van avontuur en zal de opbrengst geheel ten goede komen aan de Voedselbank Elburg/Oldebroek, terwijl de organisatie na afloop het bedrag zelfs zal verdubbelen. De finale is om 16.40 uur en omstreeks 17.45 uur zal, voorafgaande aan de prijsuitreiking, het bedrag aan de Voedselbank Elburg/Oldebroek bekend worden gemaakt.

Voor de supporters, kinderen en overige aanwezigen staat er een springkussen van de RABOBANK Noordwest Veluwe, kan men stropdas schieten op een grote oranje leeuw, is er spijkerbroek hangen en ook nog dikke Bertha, het befaamde snelheidskanon. Partycentrum de Haas verzorgt de BBQ en de overheerlijke eigen gemaakte hamburgers ontbreken ook dit jaar niet.

De toegang is geheel gratis en iedereen is vanaf 12.30 uur van harte welkom op het sportpark.

Laatste nieuws