Nieuws

Exclusief sponsorcontract Hummel en Poort 5

imageOp de ochtend van de jaarlijkse Familiedag van de Elburger Sport Club werd een bijzondere sponsorovereenkomst bezegeld. Hummel, het bekende topmerk in sportkleding, ondertekende een 6- jarige overeenkomst als leverancier van de ESC-tenues. De afgelopen tijd is dit tenue exclusief ontwikkeld, speciaal voor de club. Tegelijkertijd ondertekende Michel Dijkstra namens Poort 5 Sport een sponsorcontract voor eenzelfde periode. Poort 5 Sport, al jarenlang ‘hofleverancier’ van de Elburger Sport Club speelt een belangrijke rol in deze bijzondere samenwerking.
De Elburger sportzaak blijft namelijk een belangrijke rol spelen in de bestellingen van de tenues. Binnenkort wordt zelfs een speciale website gelanceerd, maar daarover later meer. Afgelopen zaterdag werden dus de handtekeningen gezet. Namens de club waren daarbij aanwezig Herman Hendriks, bestuurslid die de outfit in zijn portefeuille heeft en Marten de Kruijff namens de sponsorcommissie. Namens Hummel en Poort 5 Sport waren Edwin Oosting en Michel Dijkstra op het sportpark aanwezig. Lusine Grigoryan van Studio Lusin legde e.e.a. vast op de gevoelige plaat.

image

image

image

image

Laatste nieuws