Nieuws

Gezellige en geslaagde familiedag

Mede dankzij het aantrekkelijke en gevarieerde programma, wat de activiteitencommissie had samen gesteld, kan de v.v. Elburger Sportclub terugzien op een gezellige en geslaagde familiedag. Met name de jeugdleden kwamen op deze zaterdag volop aan hun trekken.
Er was o.a. een techniek-circuit voor de E t/m C-jeugd, werd er een clinic gegeven door free-styler Joshua Agteres, terwijl verder de rodeo-stier behoorlijk wat behendigheid eiste van de deelnemers. Voor de F-pupillen en hun ouders was er panna-toernooi op touw gezet , waarbij soms fanatiek maar sportief om de overwinning werd gestreden. Spectaculair waren de attracties zoals de stormbaan en de buikschuifbaan. Tussen de bedrijven door werd de jeugd getrakteerd op ijs, patat en ranja.
Nadat rond het middaguur door voorzitter Get van Norel de kampioenen waren gehuldigd, werden de winnaars van de diverse sport- en spelonderdelen in het zonnetje gezet. Het programma werd vervolgd met een mix-toernooi voor A/B-junioren en senioren. Aan het eind van de middag werd de barbecue ontstoken en kon iedereen zich tegoed doen aan o.a. de zeer smakelijke saté´s en hamburgers. DJ Miguel en zanger Willem van de Hooren zorgden tenslotte voor een spetterende muzikale afsluiting van deze dag.

Laatste nieuws