Nieuws

AGJ sponsor Elburger Sport Club

Auto Gerjan bewerktNamens de Elburger Sport Club wist Addie ten Have van de sponsorcommissie AGJ Elburg te interesseren om sponsor te worden van de Elburger Sport Club.

Velen van u kennen AGJ beter als Auto Gerjan. Onder die naam begonnen Gerrit en Janneke Koops ruim 25 jaar geleden de bekende onderneming in automaterialen. ‘Omdat we toen ook auto’s verkochten werd de naam als vanzelf Auto Gerjan,  aldus Janneke Koops.

Auto’s verkopen doen ze al lang niet meer. Maar wel alles voor uw auto. Het assortiment is door de jaren heen echter sterk uitgebreid zodat kort geleden de naam is veranderd in AGJ.  Auto Gerjan alleen dekt de lading niet meer, zegt Janneke. Hoewel we nog steeds automaterialen verkopen heeft gereedschap, equipment, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ook een stevige plaats ingenomen in ons assortiment.

Door de naamsverandering komt daar ook meer de nadruk op te liggen. Naast de winkel is AGJ ook een groothandel en voorzien ze tal van garagebedrijven dagelijks van de benodigde automaterialen. ‘Die bedrijven bedienen we door middel van onze eigen bezorgdienst’.

Het service point is uitgerust met maar liefst vier hefbruggen voor het periodiek onderhoud van uw auto, APK keuringen, roetmetingen etc. Professioneel gereedschap alsook de werkplaatsinrichting van garagebedrijven is een belangrijke tak van sport geworden van AGJ. Daarnaast houden de deskundige medewerkers zich dagelijks bezig met het adviseren en verkopen van werkkleding en bijpassende persoonlijke beschermingsmiddelen.

AGJ Automotive – Tools – Workwear
Robbertsmatenstraat 21
8081 HL Elburg
agj-elburg.nl

Laatste nieuws