Nieuws

PLUS De Vrijheid

PLUS De Vrijheid

‘PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt’.
Aan het woord is Gerrit Knikker. Een ras ondernemer die zijn sporen in de supermarktbranche verdiend heeft. Vanaf 2003 exploiteert Knikker de PLUS supermarkt in winkelcentrum De Vrijheid in Elburg. De vestiging kwam voort uit de vestiging van Super de Boer die Knikker destijds heeft overgenomen. Gerrit Knikker is al vanaf zijn 15e levensjaar werkzaam in de supermarktbranche.

Hij wijst ons op de vier merkwaarden die de PLUS organisatie hanteert: Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord.
‘Aandacht is bij PLUS De Vrijheid iets natuurlijks. Dat zit gewoon is onze aard. Dit betekent dat wij even met u meelopen als u een product niet kunt vinden, écht luisteren en helpen waar nodig’, aldus Gerrit Knikker.

Bij PLUS is goed altijd met een plus. Kwaliteit zit bij ons in de basis, de winkel is op orde, de producten zien er goed uit en de dienstverlening is de beste die er is. Uw lokale PLUS vestiging staat middenin de maatschappij en is daarmee een belangrijke centrale plek in de buurt. Wij geven om de mensen om ons heen en zijn betrokken bij tal van activiteiten in onze omgeving. Zo kent PLUS regelmatig aantrekkelijke spaaracties en is het ook actief betrokken bij het verenigingsleven. Dit najaar zal er weer een aantrekkelijke actie plaatsvinden die de clubkas van de Elburger Sport Club kan versterken. Een goede reden om nu alvast de boodschappen te doen bij PLUS De Vrijheid.

Verantwoord betekent voor PLUS dat we stil staan bij alles wat we doen, dus nemen we het voortouw als verantwoorde supermarkt. Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn. Bij PLUS De Vrijheid werken maar liefst 65 mensen waaronder de dochter van Knikker die de versafdeling onder haar hoede heeft. 65 enthousiaste, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers onder leiding van eigenaar Gerrit Knikker, die maar één doel nastreven: het u als klant zich thuis en prettig laten voelen.

PLUS DE Vrijheid
Klokbekerweg 164
8081 JJ Elburg
T 0525-681886
https://www.plus.nl/supermarkten/elburg_plus-de-vrijheid_660

Laatste nieuws