Nieuws

Vrouwenvoetbal staat op de kaart bij de Elburger SC

Afgelopen seizoen is het vrouwenvoetbal flink op de kaart gezet binnen de Elburger SC. De meisjes van de D5 speelden in een jongenscompetitie en zijn daar op de gedeelde eerste plaats geeindigd. Uiteraard was dit een uitstekende prestatie van dit team. Heel enthousiast en leergierig ging men iedere keer naar de training en de wedstrijden werden met volle overtuiging gespeeld. Ook de MB1 heeft een uitstekend seizoen gespeeld en draaide aan de bovenkant van de middenmoot mee en hebben het selectieteam van ESC Vrouwen 1 enorm ondersteund.  Het selectieteam van de Elburger SC Vr1 is, was een compleet nieuw team. Ze begonnen in de 5de klasse en gingen voortvarend van start. Uiteindelijk zijn ze op zeer overtuigende wijze kampioen geworden met zeer grote cijfers. Na 22 wedstrijden hebben ze 61 punten behaald en 158 doelpunten gescoord. Volgend seizoen gaan ze het dus in de 4de klasse proberen. Inmiddels hebben we nog wat ruimte voor extra meisjes en dames vanaf 16 jaar. Welke meisjes/vrouwen hebben nog de ambitie om lekker te gaan voetballen binnen florerende vereniging v.w.b. het vrouwen en meisjes voetbal. Opgeven kan via de site van de Elburger SC of via g.zoet.1@kpnmail.nl. Hopelijk tot ziens op het Burgemeester Bode Sportpark te Elburg.

Laatste nieuws