Nieuws

ESC hervat trainingen

Deze week vielen op het Burgem. Bode Sportpark naast de vele regendruppels ook  de nodige  zweetdruppels.  O.l.v. de nieuwe trainer-coach Rémon van Schoonhoven, die dit jaar zijn debuut maakt  als hoofdtrainer, hervatte de selectie van Elburger Sportclub  n.l. de trainingen ter voorbereidingen op een ongetwijfeld moeilijk seizoen in de 3e klasse. Vanwege de vakanties ontbraken nog een aantal spelers maar die zullen de komende weken ook aansluiten.  T.o.v. van afgelopen seizoen   verdwenen een aantal vertrouwde namen van het toneel. Bjarn Onderstal vertrok naar Berkum, terwijl Marco de Vries zich in Engeland vestigde.  Verder lieten Mark Land en Joram Westerink zich verleiden om de geel-zwarte kleuren van 4e klasser s.v. Zalk te gaan verdedigen. Daar tegenover stond de terugkeer van Raoul  Jessurun van  WHC, terwijl Matthijs Frik en Ali Muallaa na een jaar afwezigheid zich weer beschikbaar stelden. Doelman Gerben van den Beld (ex ASV Dronten) en enkele jeugdspelers completeren de selectie.

Voordat op zat. 5 sept. a.s. de competitie  wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen Sp.Teuge staan er voor die tijd nog diverse oefen- en bekerwedstrijden programma.

Allereerst gaan de blauw-witten op de openingsdag van de Veluwecup op zat. 8 aug. de strijd  met  gastploeg  Elspeet , terwijl drie dagen later, op dinsdag  11 aug. OWIOS de tegenstander is in datzelfde toernooi.

Op de slotdag, zat. 15 aug.  is de organiserende verenging DSV ’61 de gastheer van de Elburgers. Voor het complete programma verwijzen wij u naar de site van de Veluwecup.

Vervolgens wacht de blauw-witten een drietal wedstrijden in de voorrondes (poule-fase) om de KNVB-districtsbeker. Op dinsdag 18 aug. wordt de enige  thuiswedstrijd gespeeld tegen 2e klasser s.v. Lelystad ’67, terwijl op resp. 25 en 29 aug.  de uitwedstrijden tegen 4e klasser Reaal Dronten en 2e klasser  IJVV (IJsselmuiden) op  het programma staan.

Laatste nieuws