Nieuws

Aansprekende namen op jubileum International Tournament U14 Hulshorst

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen. Op deze jubileum editie, gehouden op 14 en 15 augustus 2015, kunnen de toeschouwers genieten van oude bekenden, maar ook van debutanten en uiteraard het Regioteam.

De organisatie is erg trots om te kunnen melden dat Borussia Dortmund voor het eerst actief zal zijn op het International Tournament U14 Hulshorst. Er wordt veel verwacht van deze topclub, want de Duitse grootmacht staat bekend om hun uitstekende jeugdopleiding welke al meerdere wereldtoppers heeft voortgebracht zoals Marco Reus en Mario Götze.

Deelnemer van het eerste uur AZ Alkmaar komt ook in 2015 weer naar Hulshorst om een gooi te doen naar de titel op sportpark de Eendracht. Ook Bayer Leverkussen zal weer afreizen om de titel te verdedigen. In 2014 deden de Duitsers voor het eerst mee en wisten direct beslag te leggen op de titel. Daarnaast waren ook de topscorer en beste speler afkomstig van de sterke Duitsers.

Verder zullen ook F.C. Kopenhagen, Sparta Rotterdam, AA Gent en F.C. Twente een gooi doen naar de titel. De Tukkers keren na een aantal jaren afwezigheid terug op het toernooi. In 2012 deed F.C. Twente voor het eerst mee, maar eindigde toen op een teleurstellende laatste plaats. Zij zullen dus extra gemotiveerd zijn voor een goed resultaat.

De tweede debutant op deze sterk bezette jubileumeditie is PEC Zwolle. De organisatie is erg verheugd dat de Zwollenaren voor het eerst naar Hulshorst zullen afreizen om zich te meten met de rest van het ijzersterke deelnemersveld. PEC Zwolle staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding, die in 2012 door de K.N.V.B. werd beloond met de maximale 4 sterren. De meest bekende opgeleide spelers zijn Diederik Boer, Mustafa Saymak en natuurlijk Nunspeter Jesper Drost.

Ook in 2015 zal het Regioteam weer actief zijn op het International Tournament U14 Hulshorst. De selectie is inmiddels al bekend en bestaat uit de volgende spelers:

Stefan Leusink (sv ’t Harde)
Jelle van ´t Hul (sv ‘t Harde)
Michel Harderwijk (Elburger SC)
Yannick Hillebrandt (Elburger SC)
Chiel Krooneman (DSV ’61)
Muhsin Ibis (VVOG)
Ervin Heere (VVOG)
Daan Dekker (VVOG)
Jona de Bruin (vv Hierden)
Guido Franken (vv Hierden)
Erwin van Leeuwen (vv Elspeet)
Matthias Wolfis (vv Elspeet)
Levi van de Steeg (vv Elspeet)
Mike Holstege (vv Nunspeet)
Lucas Zoet ( vv Nunspeet)
Ruben Westerbroek (vv Hulshorst)
Stijn van Plateringen (vv Hulshorst)

Ook de poule-indelingen en het wedstrijdschema zijn inmiddels bekend.

Kijk daarvoor en voor andere informatie op www.itu14.nl

Laatste nieuws