Nieuws

Nieuwe kledinglijn Hummel

Zoals jullie allemaal al wel hebben kunnen zien en horen is de Elburger Sport Club met een nieuwe kledinglijn van start gegaan van het merk Hummel (Deventrade uit Deventer).

Deze kleding wordt voor de club allemaal geleverd via onze vertrouwde leverancier, Poort5. Er zal op korte termijn een link op de website geplaatst worden die verwijst naar de webshop. Dat maakt bestellen nog makkelijker.

Kledingsponsor voor een elftal?

Als zich een kledingsponsor aandient voor een bepaald elftal van de Elburger SC, neem dan even contact op met de sponsorcommissie, Zij leggen u dan uit hoe de kleding kunt bestellen en zorgen voor een adequate begeleiding van de sponsor! Stuur daarvoor een mailtje naar: sponsorcommissie@elburgersc.nl. Dan komt het allemaal dik in orde.

Wat zal het mooi staan als alle elftallen eenzelfde uitstraling hebben!

Laatste nieuws