Nieuws

Sponsor uitgelicht: De Elburger

Stem jij ook op de Elburger Broodjes en Snacks?

In ´sponsor uitgelicht´ zetten we dit keer – De Elburger Broodjes en Snacks- van Evert en Hanneke de Haas in de spotlights.de Elburger

Precies in hartje Elburg vind je deze prachtige zaak die er prat op gaat een ´beleving in eten´ te zijn. En daar is niets teveel mee gezegd want ´de Elburger´ is meer dan een ´patatzaak´.

Niet voor niets scoren Evert en Hanneke de laatste jaren hoog in de jaarlijkse cafetaria top 100. Al 7 jaar staat ´de Elburger´ al in de nationale top 100 en als je in 2014 stijgt van de 81e naar de 44e plaats is het logisch dat met spanning wordt uitgekeken naar de verkiezing van dit jaar. Want die is al weer in aantocht. Vanaf 1 augustus kan weer gestemd worden op de favoriete cafetaria via       www.facebook.com/cafetariatop100.

Dus als je dit leest, breng meteen even je stem uit, op de Elburger natuurlijk. “Onder diegenen die een stem op ons bedrijf uitbrengen verloten we een snack arrangement voor 4 personen”, aldus Evert en Hanneke.

Evert: “ In 2002 konden wij een bestaande zaak overnemen en hebben er onze eigen visie en formule op losgelaten. We zijn trots op het resultaat en de waardering die we krijgen van onze klanten”.

Samen met Evert, Hanneke en hun zoon bestaat het totale team van ‘De Elburger’ uit maar liefst 23 personen die veelal in parttime verband werken.

Evert vertelt: “Eten is beleven en wanneer dit gaat om een avondje uit of een kroketje uit de muur, de mensen hebben altijd een uitgesproken mening als het gaat om eten. Wanneer je dan goed luistert, missen de mensen vaak dat stukje dat de beleving net even intenser maakt waardoor zij een heerlijke avond of maaltijd hebben beleefd”.

Het echtpaar de Haas is 24/7 met het bedrijf bezig. Op die manier borgen ze de constante kwaliteit en een herkenbare bedrijfsvoering met hoogstaande producten.

‘De Elburger’ voelt is nauw betrokken bij de Elburger Sport Club. Zo is Evert o.a. lid van de Businessclub. Voor deze groep ondernemers mocht de catering-tak van ‘de Elburger’ in juni een buffet verzorgen na afloop van de jaarlijkse strijd om de penaltybokaal. En dat viel in zeer goede aarde………

De Haas is betrokken bij de Businessclub omdat hij weet dat zijn bijdrage voor het grootste deel ten goede komt aan de vereniging. Daarnaast is hij in zijn schaarse vrije tijd trainer van een F pupillen team.

Tot slot nog één keer de oproep:

Breng je stem uit op ‘de Elburger’ via www.facebook.com/cafetariatop100.

De Elburger

Beekstraat 26
8081 ED Elburg
Telefonisch bestellen? Bel 0525-684424
www.de-elburger.nl

 

 

Laatste nieuws