Nieuws

Zaterdag 22 augustus 2015, ESC E6- ASVD

Na twee trainingen onder leiding van Pieter, was het dan eindelijk zaterdag, de dag van de eerste wedstrijd voor E6! Een korte warming-up, een groepsfoto en dan het eerste fluitsignaal…. Na een gelijkwaardig opgaande strijd kwam ASVD toch als eerste op 0-1. Ah, een teleurstelling! Echter, kort daarna een pegel van Mees en jawel 1-1! Helaas kunnen de jongens van ASVD echt wel voetballen, vooral de jongen met rugnummer 11 was erg goed, hij maakt dan ook een erg mooi doelpunt 1-2. Máár gelukkig heeft Elburg Darko, onze eigen speedy gonzales, Darko maakt 2-2.
Een mooie actie van Jochem Jan, een schot op het doel die de paal raakt, maar gelukkig wordt de bal hard in de doel geschoten door Mees, keeper kansloos 3-2! Supporters en Pieter bijten weer een stukje van hun nagels, het zal toch niet? Gelukkig maakt Jochum Jan 4-2, met wederom een prachtig schot! Het nagelbijten kan weer even stoppen…. ah jammer ASVD scoort 4-3. Maar niet gevreesd, want ook doelpunt nummer 5 is van Elburg afkomstig, mooie goal van Jochum Jan! Poeh wat is het spannend, maar gelukkig hebben we Abdel en Vincent; met mooie reddingen houden zij het doel schoon. En na een laatste spannende minuut eindelijk het eindsignaal YES! Onze eerste wedstrijd is in de pocket!
Samenvattend een puike wedstrijd van een ieder, met als belangrijkste veel plezier. Na de eerste wedstrijd die ook onwennig was voor de ouders, die nagelbijtend aan de kant stonden is het erg leuk om te zien dat er een leuk elftal op de mat staat met jongens die voor elkaar willen werken en bovenal veel plezier hebben! En dat laatste is het belangrijkst.
Met dank aan onze leider en nagelbijtende ouders, gefeliciteerd! Op naar de volgende spannende wedstijd1

Laatste nieuws