Nieuws

Sponsor uitgelicht: BP Servicestation van Boven

BP Servicestation van Boven. Op het Burgemeester Bode Sportpark en ver daarbuiten zijn de namen van Tijmen en Wilna van Boven zeer bekend.Dat zegt meteen iets over hoe wijd en zijd hun BP Servicestation bekend staat onder het publiek, niet alleen in Elburg maar ook ver daar buiten.
. BPvanBoven

Hoe dat komt is kort en bondig weergegeven op de website van het populaire tankstation: ‘Waar service nog vanzelfsprekend is’. Waar vind je nog de persoonlijke bediening aan de pomp? BP van Boven is een echt wijkstation met veel vaste klanten. “Soms komen ze even voor een praatje of een bakje koffie”, aldus Tijmen en Wilna.

Het bedrijf bestaat al weer 45 jaar. Als 16-jarige leerling kwam Tijmen destijds in dienst bij het station als monteur motorvoertuigen en werkt er dus al 42 jaar! In 1989 heeft hij samen met echtgenote Wilna het bedrijf overgenomen en uitgebouwd tot wat het nu is: een full-service station. Het echtpaar vierde vorig jaar dus het 25 jarig jubileum van het bedrijf. Naast verkooppunt van brandstoffen, waaronder LPG, beschikt het bedrijf ook over een Carwash en een shop. Naast het feit dat Tijmen en Wilna zelf meewerken in het bedrijf bestaat het voltallige team uit 6 personen, deels parttime.

BP van Boven is nauw betrokken bij de Elburger Sport Club: ze zijn lid van de Businessclub vanaf het eerste uur. Daarnaast ook nog bord-, vlag- en wedstrijdbalsponsor maar vooral ook supporter. Zo is Tijmen trouw aanwezig bij de (thuis) wedstrijden van de hoofdmacht van ESC. Ook is hij wekelijks te zien bij ‘donderdagavondgroep’ in de kantine van het sportpark. Niet alleen de gemoedelijke sfeer die het bedrijf uitstraalt maar ook de aantrekkelijke spaaracties van BP zijn erg in trek bij het publiek. Zo worden er ook in Elburg en omgeving fanatiek FreeBees gespaard.

BP van Boven doet ook mee aan de actie ‘ledenpasvoordeel’ van de Elburger Sport Club. Op vertoon van de clubpas krijgt u maar liefst 20 % korting op autoshampoo.

BP Servicestation van Boven

Vrijheidsstraat 20

8081 XD Elburg

Tel: 0525-681019

http://www.bpvanboven.nl

 

Laatste nieuws