Nieuws

AGJ-Automotive sponsort ESC C3

Deze maand mag de ESC voetbaljeugd C3 zich de trotse eigenaren noemen van nieuwe voetbaltenue’s welke gesponsord zijn door AGJ-Automotive Elburg. Het jongensteam in de leeftijdgroep 12-14 jaar speelt in de nieuwste hummel kleding, en de transfers (logo’s) zijn ter plaatse bij AGJ-Workwear bedrukt.

image-2015-09-08

Een fanatiek team, met een erg enthousiaste trainer/leider Simon van Broekhuysen & grensrechter/leider Renè Waterham, trainen wekelijks op dinsdag & donderdagavond een dik uur op de sporttereinen van de Elburger Sportclub.

Ook wordt een gemotiveerde groep ouders nauw betrokken met het reilen en zeilen van alle activiteiten, denk hierbij aan het halen en brengen naar de uit wedstrijden, maar ook langs de lijn ontbreken de enthousiaste ouders zeker niet, zowel uit als thuis is iedereen van de partij, en voor menig hand & span diensten staan de ouders dan ook altijd paraat.

Verder doet het team mee aan meerdere extra activiteiten, denk hierbij aan de ESC familiedag waar teams van alle leeftijden door elkaar worden gehusseld om zo een toernooi te spelen met andere ESC soortgenoten.

Kortom een zeer gemotiveerd team van spelers, leiders en ouders, wat natuurlijk altijd de spelersresultaten ten goede doen komen.

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd in de nieuwe kleding gespeeld. Voorafgaand werden de sponsoren Gerrit & Janneke Koops van AGJ-Elburg in de bloemetjes gezet, en mocht een mooie groepsfoto hier natuurlijk niet ontbreken.

Laatste nieuws