Nieuws

Koelmeubel Industrie Apeldoorn BV wordt nieuwe bordsponsor bij ESC

Afgelopen zaterdag is er een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten tussen Koelmeubel Industrie Apeldoorn BV en de Elburger Sport Club. Voor de komende 3 jaar heeft het bedrijf zich als bordsponsor verbonden aan de club. Namens KMI BV werd het contract ondertekend door Erik Engeltjes.

image-2015-09-09

Erik Engeltjes is geen onbekende binnen de club. Speler van het 4e en daarnaast lid van de Financiële commissie. Bij KMI is Erik Financial Controller.

Ton Gerritsen was de ondertekenaar namens de club.

 Wat doet KMI Apeldoorn?

KMI Apeldoorn is specialist in gekoelde winkelinrichting maar daarnaast ook partner in (ver)bouwen en service. Zo is KMI Apeldoorn met KMI Koeltechniek & interieurbouw, KMI Service en KMI Van Ledden Bouw, dé specialist op het gebied van interieurinrichting binnen de versbranche.
Alle producten worden binnen één bedrijf in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor worden complete toonaangevende en innovatieve interieurconcepten neergezet.

KMI begrijpt de versondernemer en denk mee over de juiste presentatie, uitstraling, winkelrouting en verlichting.  In de koelmeubelen worden de beste condities in temperatuur en luchtvochtigheid gecreëerd met als gevolg een optimale presentatie van al uw versproducten .
KMI Apeldoorn is daarom dé partner in winkelinrichting, koeling en (ver)bouw

Wij bedanken Erik en het bedrijf voor het vertrouwen.

Laatste nieuws