Nieuws

Gratis spreekuur Louwen/Muilwijk

Fysiotherapie Louwen/Muilwijk is al meerdere jaren sponsor van de ‘’Elburger Sport Club’’. Met ingang van het nieuwe seizoen willen wij sporters de kans bieden om bij blessures langs te komen op ons spreekuur. Dit spreekuur wordt gehouden in het verzorgingsruimte op het terrein van E.S.C. en vind plaats vanaf 8-09-2015 op dinsdag- en donderdagavond van 18:15 – 18:45.

Tijdens dit gratis medisch consult analyseert de fysiotherapeut kort uw klacht en geeft vervolgens een deskundig advies over de benodigde maatregelen om deze pijnklacht weg te nemen. Uiteraard kunt u tijdens dit spreekuur ook uw vragen stellen omtrent sporten, bewegen en lichamelijke klachten.

Voor dit spreekuur is het wel de bedoeling dat er een afspraak wordt gemaakt. Dit kan telefonisch door contact op te nemen met onze praktijk; 0525–651448.

louwen-muilwijk

Laatste nieuws