Nieuws

Grote Club Actie zaterdag 19 september van start

Komende zaterdag start de Grote Club Actie. Via de leiders worden de loten aan alle spelende leden verspreid. Niet spelende leden krijgen ze zo spoedig mogelijk bezorgd. Wil je de loten gaan verkopen wees dan snel want meer verenigingen in Elburg doen mee. Op de ledenvergadering van afgelopen maandagavond is het voorstel van het bestuur aangenomen om het geld van de loten automatisch te incasseren. Dus geen geld meer bij je leider inleveren !!! In de enveloppe met de loten zit een begeleidend briefje waarin e.e.a. wordt uitgelegd.

We wensen jullie veel succes met de verkoop van de loten. De opbrengst komt ten goede aan de hele vereniging dus ook aan jou. Help mee om deze belangrijke actie voor de vereniging succesvol te laten verlopen.

Namens het bestuur,

Gert van Norel.

Laatste nieuws