Nieuws

Visscher Assurantiën nieuw lid van de Hoofdsponsorgroep

Gerrit Visscher is namens Visscher Assurantiën een nieuwe sponsorovereenkomst overeengekomen met de Elburger Sportclub als nieuw lid van de Hoofdsponsorgroep. Het bedrijf blijft in deze nieuwe hoedanigheid wel hoofdsponsor van de Jeugd. Namens Elburger Sportclub werd de overeenkomst getekend door voorzitter Gert van Norel.

image-2015-09-16

“Wij adviseren op gebied van verzekeringen en hypotheken voor zowel particulieren als ondernemers, in de breedste zin van het woord’’, aldus Gerrit die sinds zijn 8ste jaar lid is van de Elburger Sport Club. Hij heeft in alle elftallen gespeeld, diverse teams getraind en tevens bestuursfuncties vervuld. Met het bedrijf is hij al vele jaren sponsor van de club.

“Bij ons bent u nog een klant en geen nummer”, aldus mede-eigenaar Erwin Vos.

“Visscher Assurantiën geeft graag persoonlijke aandacht en neemt het zoekwerk naar de juiste producten uit handen van de klanten”.

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1983 toen Gerrit is begonnen in Apeldoorn maar zich in 2000 vestigde in Elburg aan het Klaverplein. Erwin Vos bracht meer dan 25 jaar ervaring, kennis en kunde mee toen hij zich in 2007 aansloot bij dit oer Elburgs adviesbureau.

Het totale team van Visscher Assurantiën bestaat uit 7 mensen waaronder Marwin, de zoon van Gerrit, die we uiteraard kennen als voetballer van het 1e elftal van ESC. Een team van specialisten zorgt bij schade voor een vlotte en adequate afwikkeling.

Het bureau houdt haar klanten ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in verzekerings- en hypothekenland. “Die adviesfunctie is toch wel ons sterke punt”

Visscher Assurantiën BV
Klaverplein 10
8081 DN Elburg
Tel. 0525 – 680 680
http://www.visscherassurantien.nl

Laatste nieuws