Nieuws

SV Zwolle C2 – ESC C3 eindigt in gelijk spel

De ochtend begon turbulent nadat bekent werd dat er 5 zieken waren, na wat regel en ritsel werk hadden we genoeg spelers om naar Zwolle te vertrekken. Eenmaal aangekomen was het snel omkleden, warmlopen iedereen was er klaar voor en de wedstrijd kon beginnen.

Spelers : Evan Veldhuizen, Martin de Gunst, Joep Klein, Tom Bonestroo, Bobby Smit, Pascal Witter, Marcel ten Have, Senna Bonestroo, Dyon Mulder, Jesse van de Beek, Lars Wietler, Matthias de Jager, Boyd Potappel.
De wedstrijd was spannend de teams waren aan elkaar gewaagd, aanvallen ging over en weer. Onze verdedigers Marcel Pascal Tom Boyd Joep wisten telkens een tegen goal te voorkomen. De keeper Evan was scherp en alert en heeft een aantal mooie reddingen gemaakt. De Middenvelders Lars Martin Bobby Jesse leverde zowel verdedigend als opbouwend een mooie bijdrage aan een spannende wedstrijd. De aanvallers Matthias Dyon Senna hadden het erg moeilijk door de sterke verdediging van Zwolle, in de eerste helft zette Senna het op een lopen na een mooie doorsteekpaas van Martin, helaas wist de keeper de bal te stoppen.
In de tweede helft waren we productiever en wist Jesse na een fantastische voorzet het de verdedigers zo moeilijk te maken dat de bal doormiddel van hun eigen verdediger in het doel belande. Helaas wist SV Zwolle tegen het einde van de wedstrijd een doelpunt te maken en was de eindstand 1 – 1.
Een compliment voor het hele team voor jullie inzet, jullie hebben een goede prestatie geleverd !

Laatste nieuws