Nieuws

Rabobank breidt sponsoring ESC uit met Rabobank Techniekschool

Rabobank Noord Veluwe is de komende 3 jaren weer Co Sponsor van ESC en wordt daarnaast met ingang van het seizoen 2015-2016 ook de nieuwe sponsor van de Techniekschool.

Rabobank Techniekschool
V.l.n.r.: Gerrit Wielink, directievoorzitter Rabobank Noord Veluwe, Gert van Norel, voorzitter ESC, Addie ten Have, bestuurslid sponsorcommissie ESC en Bert van Dijk Adviseur Marketing & Communicatie Rabobank Noord Veluwe.

Voetbalvereniging ESC is blij met de betrokkenheid van de Rabobank bij onze vereniging. Een enthousiaste groep vrijwilligers van ESC heeft de plannen voor de techniekschool uitgewerkt. Met de bijdrage van de Rabobank kunnen we deze plannen in de praktijk brengen en leggen we een stevige basis neer voor de jeugdopleiding binnen onze vereniging”, aldus voorzitter Gert van Norel.

Rabobank Noord Veluwe is meer dan een bank alleen. Vanuit onze coöperatieve oorsprong staan we midden in de samenleving en zijn we betrokken bij onze omgeving. Naast onze bancaire dienstverlening ondersteunen we, via de Rabobank Clubkas Campagne en het Rabofonds Noord Veluwe, de lokale gemeenschap. Door sponsoring willen we verenigingen steunen om hun sportieve en maatschappelijke rol te kunnen vervullen. De projecten die wij als lokale bank ondersteunen, geven invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Samen de Noord-Veluwe sterker maken.

Gerrit Wielink, Directievoorzitter Rabobank Noord Veluwe: “Al jaren zijn we nauw betrokken bij ESC in de vorm van sponsoring. Ook de komende 3 jaren blijven we Co Sponsor en willen we met de Rabobank Techniekschool investeren in de jeugd en daarmee bouwen aan de toekomst. De club is een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap. We zijn graag bereid  om op deze manier te  investeren in de club en vooral ook in de jeugd van ESC.

Voor meer informatie:

Elburger Sportclub

Contactpersoon    : Addie ten Have

Functie                  : Sponsorcommissie  ESC

Mail                       : atenhave67@gmail.com

Telefoon                : 06 – 22 56 33 28

 

Rabobank Noord VeluweRB_logo_cmyk

Contactpersoon    : Bert van Dijk

Functie                  : Adviseur Marketing & Communicatie

Mail                       : b.m.dijk@nv.rabobank.nl

Telefoon                : 06 – 20 87 94 57

Laatste nieuws