Nieuws

Sponsor uitgelicht: Studio Lusin

Studio Lusin. Begin volgend jaar is het al weer drie jaar geleden dat Lusine Grigoryan haar bedrijf Studio Lusin heeft opgericht. Lusine noemt zichzelf naast grafisch ontwerper, fotografe en illustrator vooral concept bedenker.

_LUS0100-2

‘Dat is wat ik het liefst doe, luisteren naar de behoefte van een klant en vervolgens uiteenlopende visuele communicatiemiddelen bedenken en vervolgens vormgeven’.

Lusine vertelt gepassioneerd over haar vak. ‘Ik ben begonnen met dit bedrijf omdat het werken met kleuren, vormen, beeld, typografie, verschillende technieken en materialen mijn grootste passie is! Daarbij ben ik een geboren probleem oplosser. Ik wordt graag uitgedaagd om complexe boodschappen te vertalen naar herkenbare en duidelijke beeld communicatie. Ik help graag.’ Bij Studio Lusin nemen ze de tijd voor een klant.

Lusine vertelt: ‘Ik hecht veel waarde aan het concept achter het ontwerp. Daar neem ik graag de tijd voor. Om een goed en doeltreffend ontwerp te maken is voldoende informatie nodig over het onderwerp, bedrijf, merk, de doelgroep enz. Soms heeft de opdrachtgever meer hulp nodig bij het vaststellen en duidelijk krijgen van de boodschap.’

Lusine is regelmatig te zien op het Burgemeester Bode Sportpark. Dat is niet alleen omdat haar beide zonen graag een balletje trappen, nee, Lusine is een actieve netwerker. Zo is ze lid van de Businessclub en draagt ze zorg voor de fotografie en het grafisch ontwerp binnen de club. Zo rolde onlangs de jaarlijkse Presentatiegids van de Elburger Sport Club weer van de persen waarvoor Studio Lusin al twee jaar het grafisch ontwerp voor haar rekening neemt. De gids is door Lusine volledig vernieuwd en dat leverde haar veel complimenten op binnen de club maar ook van sponsoren!

Ook het briefpapier van de club heeft door Lusine onlangs een metamorfose ondergaan.

Uiteraard vult ook Studio Lusin vult deze ‘sponsor uitgelicht’ graag aan met een tijdelijke aanbieding. Ze biedt gratis een vrijblijvende huisstijlcheck of (visuele) communicatiecheck en advies voor ondernemers. ‘Ik kom graag een kopje koffie drinken en beter kennis maken met het bedrijf’.

Ook maakt Lusine regelmatig elftalfoto’s. Een perfecte presentatie voor de sponsor van het team. Zo’n teamfoto en individuele foto’s van de spelers en begeleiders voor kost slechts € 36,30. Deze aanbieding geldt ook nog na de periode dat de ‘sponsor uitgelicht’ op de website staat.

Studio Lusin
Weitakkerstraat 19
8081 XW Elburg
06 23 28 89 23
www.lusin.nl

LUS-Mail-logo

Laatste nieuws