Nieuws

Wedstrijdverslag ESC E6 – Zwart Wit ’63 E7

Na twee uitwedstrijden, die gewonnen werden, volgende op zaterdag 26-09-2015 de eerste thuiswedstrijd van deze competitie tegen Zwart Wit ’63 E7. Voor eigen publiek wilden onze jongens natuurlijk wat laten zien en ze gingen dan ook voortvarend van start.

ESC had het meeste balbezit en vele kansen. Helaas kreeg Zwart Wit ’63 een vrije trap die goed werd ingeschoten (met een beetje geluk natuurlijk). Onhoudbaar voor onze goed keepende keeper van de week Leroy. Geheel tegen de verhouding in stond ESC E6 met 0-1 achter. Hoewel iedereen heel erg hun best deed om nog voor rust gelijk te maken lukte dat helaas niet.

 In de rust volgende een keeperswissel. Jochum-Jan in de goal en Leroy als ijzerbreker in het veld. Dat was wel nodig want de jongens van Zwart Wit ’63 waren behoorlijk pittig (en dan zeg ik het netjes) aan het spelen. Misschien wel een beetje onder druk van hun (in zijn enthousiasme zal ik maar zeggen) hard en soms een beetje agressief schreeuwende trainer. Dit had ook enigszins invloed op onze jongens en zo kon niet voorkomen worden dat Zwart Wit ‘63, wederom tegen de verhoudingen in, scoorde waardoor de stand 0-2 werd.

Halverwege de tweede helft viel onze keeper J-J geblesseerd uit na een heldhaftige redding. Hierdoor moest trainer Pieter voor de derde keer een keeper wisselen. Mees melde zich meteen als vrijwilliger om te keepen (top). En na een goeie redding (gelukkig is hij niet de kleinste van het team) begon de wedstrijd te kantelen. ESC zette alles op alles. En Zwart Wit’ 63 zakte steeds verder in. Gelukkig scoorde Patrick de aansluitingstreffer met een mooi schot, 1-2. Hierdoor kregen onze jongens nog meer strijdlust en na een mooie rush schoorde de altijd hard werkende Abdel de dik verdiende gelijkmaker.

 Een zwaarbevochten en dik verdiend gelijkspel waardoor ESC E6 weer de koppositie op de ranglijst veroverde. Goed gedaan jongens. Een heel groot compliment !!!!

Laatste nieuws