Nieuws

Beloften-elftal ESC

Na wat kijk en vraagwerk zijn we tot een leuk representatief elftal gekomen. De tegenstanders waren onze buren uit Oldebroek. De jongens waren netjes op tijd en Dylan was bereid te vlaggen.

We kwamen bijeen in het voormalig speelhonk onder de business ruimte. Hier stond een bord met magneetjes waarop sommige E-pupillen uitleg kregen over het wel en wee van het voetballen op een groot veld. De wedstrijd liet gelijk al zien wat de bedoeling was. Onze jeugd speelde bij vlagen Owios helemaal weg. Bij de rust stond er dan ook 3-0 op het scorebord.

De 2e helft verliep exact als de 1e helft en bij vlagen soms geweldig veldspel was de eindstand bereikt van 7-0. Doelpuntenmakers o.a. Mats, Dani, Emre en de bij D2 spelende Thomas die moeiteloos meevoetbalde. Verder wil ik de complimenten uitdelen aan de trainers van de D- en E-pupillen.

Deze lichting heeft veel kwaliteit en laten we hopen voor onze mooie vereniging dat deze jongens bij elkaar mogen blijven.

Volgende maand staat een uitwedstrijd op het programma tegen VVOG.

Laatste nieuws